Invändig eller utvändig kamin?

UppokaminaFördelarna med invändig kamin Badtunnan Badtunnan med invändig kamin är i alla avseenden den mest ekonomiska varianten. Förutom förmånligare pris ger den en klar tidsvinst. Eftersom kaminen ligger under vatten är vattnet uppvärmningen snabbare och vedåtgången mindre.

Nackdelar. Med invändig kamin har man mindre plats i tunnan och den är svårare att rengöra.

Ulkoinen kamina Fördelarna med utvändig kamin. Badtunnan med utvändig kamin lämnar allt utrymme för badarna. En utvändig kamin är enkel att elda och rengöra.

Nackdelar. Eftersom det är en mer komplicerad eldningslösning och en synligare placering är den typen av kamin dyrare än invändig kamin. Även vedåtgången är större.

Varför aluminiumkamin?


Aluminium har ca 15 gånger bättre värmeledningsegenskaper än rostfri stål. Uppvärmningstiden och vedåtgången i en aluminiumkamin är ca 30% mindre.

Aluminiumkaminerna har en längre livslängd än kaminerna i rostfritt stål. Våra kaminer är tillverkade av mycket slitstark sjövattenbeständig aluminiumlegering. Materialet som används har en tjocklek på 3 mm, Kaminerna i rostfritt stål har oftast en plåttjocklek på 1,5 mm. Trots detta väger en aluminiumkamin ca 30 % mindre.

Våra aluminiumkaminer håller sin form länge. Kaminerna i tunn rostfritt stål brukar slå sig. MIGsvetsning av hög kvalitet garanterar ett korrekt utseende. Alla svetssömmarna har kontrollerats och täthets testats.

Behöver du mer information?

RING OSS OCH FRÅGA!

Tel. Tel. +3725016160 (Vi pratar svenska)
info@tunman.se

Buy essay online safe
Buy student essays
Buy an original essay
Is buying essays online safe
 • Google essay writer
 • Is custom essay meister good
  Pay for someone to do your essay
  123essay
  Help writing essay

  Buy psychology essay
  Buy essay prime

  продвижение сайта в красноярскеженский боксmistress dubai