Ofta förekommande frågor

Ja, den levereras komplett och montage tar bara tjugotals minuter. Det är verkligen mycket enkelt och du klarar det utan tvekan. I fall av frågor vänligen ring oss.


TunMan tillverkar badtunnor med både Invändig eller utvändig kamin.


Badtunnan med innerkamin är i alla avseenden en mer ekonomisk variant av alla. Förutom ett förmånligare pris är även uppvärmningstiden kortare. Eftersom kaminen ligger under vatten, uppvärms det snabbare och vedåtgången är mindre.


Ytterkaminen däremot lämnar allt utrymme för badarna. Kaminen till en sådan tunna är bra och enkel att elda och rengöra. I och med den mer komplicerade eldningslösningen och en synligare placering är ytterkaminen dyrare än innerkamin.

Vi rekommenderar att byta vatten var andra eller var tredje vecka. För urtappning har tunnan en dränageventil som kan kopplas direkt till avloppet.

Allmänt tar det 2-3 timmar beroende på hur intensivt man eldar. Vi rekommenderar att täcka tunnan med lock medan man eldar. Detta ger en klar tidsvinst och vedåtgången är mindre.

När du använder tunnan i minusgrader, rekommenderar vi att tappa ut vattnet efter att du badat klart. Vattnet sväller i kylan och det är inte bra för tunnan om du låter frysa det till is. Det finns inga problem med att använda badtunnan året runt om du underhåller den på ett rätt sätt.

I varmt väder rekommenderar vi att hålla vattnet kvar i tunnan (förutom när den rengörs) för att hindra den att bli för torr och få sprickor. Det är enkelt att sköta tunnan – håll kvar vattnet på sommaren och töm tunnan efter badandet på vintern.

Det enklaste sättet är att beställa via e-butiken. Men du kan också sända en e-post eller ringa och tala om för oss vilken produkt du önskar beställa. Tillsammans med dig väljer vi ut det mest lämpliga betalnings- och transportsättet. Du behöver inte öppna ett nytt konto eller registrera dig. Det är enkelt och säkert att handla.


 1. Betalning utifrån faktura – För in din beställning och vi sänder dig automatiskt en faktura samt en beställningsbekräftelse. Den beställda varan sänds ut genast efter erlagd betalning.
 2. Maksa PayPali kontoga.
 3. Betala i kontanter på plats

På betalningssidorna används den säkra SSL-förbindelsen.

Nej, de små läckagen är helt normala i början och är bara tillfälliga. Efter ett par användningsgånger sväller träet och tunnan blir tätare. Alla tunnor har ett års garanti.

En badtunna är ett bra och trevligt sätt att tillbringa sin fritid på, göra fester mer spännande eller koppla av ensam, parvis eller tillsammans med vänner. Badtunnan är som ett bubbelbad men ännu bättre; den kan användas utomhus oberoende på årstid. Du kan njuta av naturen runtomkring och den färska luften medan du badar i tunnan.


Särskilt mysigt är det att bada i tunnan när det är minusgrader utomhus.

TunMans badtunnor har noggrant tillverkats av mästare. Tunnorna tillverkas av olika träslag (gran, lärk). För regnigt väder tillverkar vi tunnor med skyddstak.

 

Hittade du inte svar på din fråga?

Ring oss och fråga mer information.

Tel. +372 52 54 335 (engelska)
info@tunman.se

Cheap custom made essays
Is buying essays online legal
Write my essay
Where can i write my essay online
 • Order essay uk
 • Best essay
  Buy essay london
  Uk essay writing services
  Paper writing service

  List of essay writers
  Buy essay online canada

  продвижение в регионахфитнес зябликовоprostitution in dubai