Varför skaffa sig en badtunna?


Badtunna är ett bra och trevligt sätt att tillbringa sin fritid på, att göra fester mer spännande eller att koppla av ensam, parvis, med familj eller vänner. Badtunna är som ett bubbelbad men ännu bättre eftersom den kan användas utomhus oberoende av årstid. Du kan njuta av naturen och sällskapet medan du badar i badtunnan.

Tunman kümblustünn

Det är särskilt trevligt att mysa i badtunnan när det är minusgrader ute.

TunMans badtunnor är noggrant tillverkade av skickliga hantverkare. Tunnorna tillverkas av olika träslag (gran, lärk). Det finns även badtunnor med skyddstak för regninga dagar.

Vi tillverkar även badtunnor med plastinsats. Fördelen med plastinsats är att den är enklare att rengöra samt att vatten och väder inte sliter så mycket på den.

Beroende på badtunnans storlek så rymmer den 1-12 personer. TunMan erbjuder tunnor med en diameter på 1,5 – 2,4 meter. Standardhöjd för innerväggen är 0,9 meter. Men du kan alltid kontakta TunMan så tillverkar vi en badtunna som uppfyller just dina önskemål.

Om badsällskapet vill bada mer privat, finns det en tunna med högre bakpanel. Denna tunna lämpar sig bra när trädgården är liten, grannarna bor nära eller om du helt enkelt vill ha en annorlunda lösning. Badtunnan med förhöjd bakpanel finns med både invändig och utvändig kamin.

TunMan erbjuder två eldningssätt med en invändig eller utvändig kamin

Eldning med invändig kamin är i alla avseenden den mest ekonomiska varianten. Förutom ett förmånligare pris ger den en klar tidsvinst eftersom kaminen ligger under vatten uppvärms snabbare och vedåtgången är mindre.

Eldning med utvändig kamin lämnar allt utrymme åt badarna. Kaminen till en sådan tunna är bra och enkel att elda och rengöra. I och med en mer komplicerad eldningslösning och en synligare placering är den typen av kamin dyrare än en invändig kamin.

För urtappning finns en dräneringsventil som kan anslutas till avloppet.

Essay writing sites
Uk based essay writers
Write your essay online
Buy college paper online
 • Custom essay meister discount code
 • Professional essay writers uk
  Custom essay writing services
  Custom essay meister review
  Professional essay writer

  Buy philosophy essays online
  Custom essay meister login

  зарядка братиславскаяupscale escort agency