Vilka är vi, vad gör vi?

TunMan är ett tillverkande företag i Estland, Tartu kommun, Kõrveküla, som tillverkar olika typer av träkonstruktioner. Vi tillverkar bara kvalitetsprodukter av trä. Vi strävar efter att tillverka produkter med lång livslängd som du bekymmerfritt kan använda i många år. I vårt produktutbud ingår olika träkonstruktioner för din trädgård. Vi har all erforderlig utrustning, skicklighet samt alla nödvändiga tillstånd och certifikat för att tillverkningen ska uppfylla högt ställda miljö och kvalitets mål.Hantverkarna på TunMan är skickliga, mycket uppskattade och levererar enligt höga ställda kvalitetskrav. Alla produkter genomgår en noggrann kvalitets kontroll före leverans till kunden.

@ Tallinn Airport

Hantverkarna hos TunMan är skickliga, högt uppskattade och lever upp till höga kvalitetskrav. Alla produkter genomgår en noggrann kvalitets kontroll före leverans till kunden.

Hög standard

Vi vill gärna urskilja oss från andra tillverkare och hålla en hög nivå på vår kvalitetsstandard när det gäller tillverkning. Vi tillverkar produkter som ska smälta in i din trädgårdsmiljö och den omgivande naturen och strävar därför efter naturliga lösningar. Vi föredrar naturell tjärolja, linolja och andra behandlingsprodukter som finns i själva naturen och som inte skadar den.

Kümblustünni tootmine

Naturen har inga raka linjer och därför kännetecknas våra produkter av rund utformning. Vi föredrar böjda brädprofiler som ger ett mer attraktivt utseende.

Fördelarna med TunMans produkter:


TunMans tunnband (de som håller ihop tunnan) är hållfasta. Vanligen använder man svetsning för att fästa ihop tunnbanden men TunMan har en mycket hållfastare lösning.

Böjda brädprofiler – En böjd brädprofil ger tunnan ett attraktivare utseende och säkerhet. Böjda former är mer naturliga och på så sätt smälter tunnan bättre in i din trädgårds miljö.


Naturell tjärolja. Vårt mål är att spara naturen så mycket som möjligt och därför strävar vi efter att tillverka så miljövänligt som möjligt. Tjärolja innehåller linolja, tjära, furuterpentin och naturlig kåda. Tjäroljan absorberas in i träet och har en fukt, röta, mögel och svamphämmande verkan. Tjäroljan ger träet en fin transparent och vattenavvisande yta.

TunMans handbollslag


Förutom bastukulturen uppskattar Tunam även idrott. Vi har ett eget herr handbollslag spelar i Estlands högsta liga. Laget håller en hög nivå och vårt mål är att vinna högsta ligan.

Tunman representeras i Sverige av

Esthrell AB, Stenmovägen 19A, 141 31 Huddinge
Org. Nr. 556973-4550
Moms reg. nr. SE556973455001
Godkänd för F-skatt
Bankgiro nr. 546-1041
E-mail info@tunman.se
Telefon nr. +372 501 6160
Rein Leipalu, försäljnings ansvarig

Tunman OÜ är medlem i Estlands Handelskammare.

EKTK

Estland, Tartu, Tartu kommun, Kõrveküla, Pärna 19, 60512. Se mer:

Pay for someone to write your paper
Custom essays writing
Write essay uk
Buy an essay paper
 • Pay someone to write my research paper
 • Buy a research paper urgently
  Buy essay australia
  Is buying essays online illegal
  Essays order of importance

  Custom critical essay
  Essay writers for sale

  инструменты пиараабонемент фитнес марьиноsex iran girls