Rea!
Kümblustünn Ø 2,2 m kuusest, välisahjuga
Kümblustünn Ø 2,2 m kuusest, välisahjugaKümblustünn Ø 2,2 m kuusest, välisahjugaKümblustünn Ø 2,2 m kuusest, välisahjugaKümblustünn Ø 2,2 m kuusest, välisahjuga

Badtunna Ø 2,2 m av gran med utvändig kamin

24000.00kr 21199.00kr

En avkopplande badtunna av gran med diameter på 2,2 meter och utvändig kamin rymmer upp till 10 personer. Den är tillverkad av kvalitetsträ som är behandlat med naturell tjärolja. Vi är ganska övertygade om att den smälter perfekt in i din trädgård. Beställ tunnan redan i dag och om några dagar kan du mysa i den och njuta av det fräscha vädret.

Transport: Fri hemtransport i Stockholmsområdet inom postnummerområden som börjar med siffran 1.
För övriga Sverige tillkommer transport. Kontakta oss för prisförfrågan.

Leveranstid: 1-14 dagar

Kategorier: , , . Etiketter: , , .

Produktbeskrivning

 

Två års garanti

Vi är övertygade om att våra tunnor står sig utmärkt under både heta somrar och kalla vintrar därför ger vi dem två års garanti. Bada i lugn och ro och oroa dig inte för någonting. TunMans badtunnor är tillverkade av noggrant utvalda material och av riktiga bastufanatiker.

Några exempel på vår kvalitet: badtunnans brädor är av böjd profil, fästanordningarna till tunnbanden är mycket starka och speciellt utvecklade för våra badtunnor, materialet är noggrant utvalt och hörnen är av säkerhetsskäl rundslipade samt självklart använder vi oss av naturell tjärolja.

Se video:

Koppla av utan att lämna din trädgård

En badtunna är mobil och av hög kvalitet. Det är ett trevligt sätt att koppla av på och en perfekt lösning om du vill komplettera din trädgård med stil. Du kan slappna av i frisk luft ute i trädgården eller på terrassen. Tunnan har bekväma bänkar för skönaste upplevelse. Du kan även ställa mat och dryck på tunnans sarg – allting finns då nära till hands.

Badtunnorna är tillverkade av kvalitetsträ och behandlade med naturell tjärolja. 
Badtunnorna finns i olika storlekar (180 – 220 cm). Tunnorna levereras med kamin och rymmer upp till åtta personer.

En tunnsats innehåller : en badtunna, en kamin, ett kaminskydd (tunna med invändig kamin), bänkar, tunnband, stödben, en trappa, en dränageventil. Som tillbehör finns skyddstak lock och sarg. Varje produkt genomgår en kvalitets kontroll innan den förpackas. Badtunnan är tillverkad av är lärkträ, gran eller Thermowood.

Badtunna – för vem?

En badtunna  lämpar sig för människor i alla åldrar och under för vilken årstid som helst. Den hjälper dig att komma ur den dagliga rutinen och ger dej rikligt med energi.

Hur levereras tunnan?

Leverans sker till kundens leveransadress. Kostnad för leverans framgår av beställningsbekräftelsen. Normalt kan leverans ske omgående från vårt lager. Leverans planeras inom 10 arbetsdagar om varan finns i lager.
Transportförsäkring ingår. Om något mot förmodan händer med produkten på vägen hem till dig står vi för försäkringen och levererar en ny snarast möjligt.

Varför TunMans badtunna?

Twinlock vitsakinnitus

Twinlock fästanordning för tunnband

Kvalitetsmaterial, Twinlock fästanordning för tunnband (vanligare och säkrare), ytbehandling av hög nivå, skickliga hantverkare och stor hängivelse gör TunMans badtunnor mycket speciella. TunMans badtunnor är naturliga, ekonomiska, mobila, säkra och vad som är viktigast – de kan användas året runt.

Kümblustünni kaares lauaprofiil

Böjd brädprofil

Året runt bruk och mobilitet tillåter dig till ett maximalt utnyttjande av tunnbadandet. Ställ tunnan precis där du vill. På sommaren kan du njuta av grönska och uppfräschande sjövatten och på vintern kan du stärka din kropp i isvatten eller snö. Våra produkter är ett bra sällskap vid varje årstid.

En badtunna är ett mycket billigare och smartare val än att plats bygga en bassäng. Dessutom är driftskostnaderna minimala. Du slipper skyhöga elräkningar och underhållskostnader. Badtunnan är praktisk och plånboksvänlig.

Hoolikas viimistlus

Föesiktig förfining

Varför gran?

Gran är viktig råvara vid tillverkning av byggmaterial och pappersmassa. Dessutom används granen vid tillverkning av olika musikinstrument. Granen är stark, spänstig med vacker ådring och kan underhållas med olika medel som är miljövänliga.

Granens fördelar:

 • enkel att bearbeta och underhålla;
 • granen har goda värmeegenskaper och risken för läckage är minimal;
 • granen är stark och tät.

Om du väljer en badtunna av gran ska du vara uppmärksam på att tunnan behöver återbehandling (impregnering med tjärolja) då och då.

TunMans produkter är miljövänliga

Våra badtunnor innehåller inga giftiga ämnen och är naturvänliga. Dessutom används överskottsmaterialet för tillverkning av andra produkter. Badtunnorna och tillverkningen är på alla sätt miljövänlig och vi försöker attt belasta miljön så lite som möjligt med vår verksamhet. Även du kan bidra till detta genom att beställa dig en miljövänlig och bekväm badtunna.

Om du inte har tillräckligt med plats på din trädgård och byggandet av en bassäng verkar vara alldeles för komplicerad och tidskrävande finns lösningen framför dina ögon. Du behöver inget bygglov eller tillstånd från myndigheterna utan du kan ställa badtunnan precis där du vill.

Produktfakta om badtunnan:

 • Höjd: 1090 mm
 • Väggtjocklek: 43 mm
 • Material: Gran
 • Ytterdiameter: 2200 mm
 • Djup: 910 mm
 • Vikt: 225 kg
 • Vattenvolym: ca 2000 liter
 • Rymmer 1-12 personer
 • Bankhöjd: 225 mm
 • Bottentjocklek: 30 mm
 • Kamintyp: 30 kw, aluminium innerkamin
 • Stödben till badtunnan är impregnerade med vattenbeständig träolja
 • Trappa: Gran, 2 steg
 • Tunnband: 2 rostfria
 • Dekorativt räcke saknas/lägg till
 • Ytbehandling: fuktbeständig behandling enligt träslag
 • Transport: på en pall, hopfällt
 • Produktkod: KTTks220
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
продвижение сайта недорогорасписание занятий зебра фитнес братиславскаяdubai oriental escort

Mer information

Vikt 260 kg
Dimensioner 2200 x 2200 x 1070 mm

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli den första att skriva en recension “Badtunna Ø 2,2 m av gran med utvändig kamin”