Boe
Boesaun_220Untitled

Bastutunna Boe av gran

29699.00kr39000.00kr

Liggande bastutunna Boe passar bra för en mindre trädgård eller en sommarstuga. Denna bastu levereras med vedeldat aggregat från Harvia, men det kan ersättas med ett eldrivet aggregat. Bastubänken är tillverkad av asp. Innersidan är inoljad med bastuolja och yttersidan med tjärolja. Bastuvärmen är av toppkvalitet. Bastun är komplett och du behöver bara installera aggregatet och skorstenen som medföljer.

Leveranstid: 1-3 veckor

Rensa
Art. nr. Inte tillgänglig. Kategorier: , , . Etiketter: , .

Produktbeskrivning

Koppla av utan att lämna din trädgård

En bastutunna är en flera gånger bekvämare och billigare lösning än en platsbyggd bastu och du behöver inget bygglov. Materialet som bastutunnan är tillverkad av är noggrant utvalt och behandlat med naturell tjärolja.Bastun har en bekväm bastudel med ett vedeldat aggregat från Harvia. Aggregatet och skorstenen installeras av kunden. Bastusatsen Boe innehåller en bastutunna med ett bastu utrymme, ett vedeldat aggregat från Harvia, stenar till bastuaggregatet, en skorsten, en dörr, bra bastuvärme och en avkopplande känsla. Bastun är komplett och färdig att användas omedelbart.

Varför Bastutunna Boe?

Kvalitetsmaterial, skickliga hantverkare och stor hängivenhet samt uppskattning för bastukultur gör bastutunnan Boe mycket speciell. Bastutunnan är naturlig, ekonomisk, mobil, säker och det allra viktigaste, den kan användas året runt. Året runt-bruk och mobilitet hjälper dig att öka din njutning och kunskap om bastubadandet. Ställ bastun precis där du vill. På sommaren kan du njuta av grönska och fräscht sjövatten och på vintern kan du stärka din kropp i isvatten eller snö.En bastutunna är naturlig, ekonomisk och plånboksvänlig. Varför slösa pengar på bastubyggandet när det finns en attraktiv bastutunna med stil och som dessutom är flera gånger billigare. Gör hellre en familjeresa för de sparade pengarna.

TunMans Bastutunnor är miljövänliga

Våra bastutunnor innehåller inga giftiga ämnen och är naturvänliga. Dessutom används överskottsmaterialet för tillverkning av andra produkter. Bastutunnorna och tillverkningen är på alla sätt miljövänliga och vi försöker belasta miljön så lite som möjligt med vår verksamhet. Även du kan bidra till detta genom att beställa en miljövänlig och bekväm bastutunna av modell Boe.

Bastutunnan Boe, för vem?

En bastutunna av trä passar för människor i alla åldrar och vilken årstid som helst.  Den hjälper dig att komma ur den dagliga rutinen och ger rikligt med energi. Bastubadandet har även en hälsosam inverkan eftersom det sänker till exempel blodtrycket och har en positiv inverkan på njurarna. Dessutom minskar bastubadandet din kroppsvikt och är bra för lederna och luftvägarna. Har du arbetat mycket och känner dig trött och stressad hjälper ett riktigt bastubad och bastuvärme dej att lindra detta. Du kommer att känna dig fräsch och är färdig för nya utmaningar. TunMans Boe är din biljett till ett kryare och miljövänligare liv.

Två års garanti

Vi är övertygade om att våra bastutunnor håller sig utmärkt både på varma somrar och kalla vintrar och ger dem två års garanti. Njut av bastuvärmen och oroa dig inte för någonting. Bastutunnan Boe är tillverkad av noggrant utvalda material och av riktiga bastufanatiker. Uppkommer det frågor medan du badar bastu är vi alltid villiga att besvara dem.

Hur levereras bastun? 

Leverans sker till kundens leveransadress. Kostnad för leverans framgår av beställningsbekräftelsen. Normalt kan leverans ske omgående från vårt lager. Leverans planeras inom 10 arbetsdagar om varan finns i lager.

Transportförsäkring ingår. Om något mot förmodan händer med produkten på vägen hem till dig står vi för försäkringen och levererar en ny snarast möjligt.

Behöver du mer information om bastutunnor?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 разместить рекламу на гуглейога борисовские прудыdubai escorts

Mer information

Modell

Pubsik

Höjd

230 cm

Rymmer

1-6 personer

Ytterdiameter

220cm

Bottentjocklek

30 mm

Väggtjocklek

43 mm

Ytbehandling

Träolja

Tunnband

2

Längd

240cm

Bastuaggregat

Elektriska bastuaggregat, ingen, Vedeldade bastuugnar

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli den första att skriva en recension “Bastutunna Boe av gran”