Platshållare
Tunnbastu "Karu" (Björnen)Tunnbastu "Karu" (Björnen)Tunnbastu "Karu" (Björnen)Tunnbastu "Karu" (Björnen)

Bastutunnan Karu (Björn) av gran med vedeldat bastuaggregat

44390.00kr

Stående Bastutunna Karu passar bra för en mindre trädgård eller en sommarstuga. Bastun levereras med vedeldat aggregat från Harvia, som kan ersättas med ett eldrivet aggregat. Bastubänken är tillverkad av asp. Insidan är inoljad med linolja och utsidan med tjärolja. Bastuvärmen är av toppkvalitet. Bastun är komplett och du behöver bara installera aggregatet och skorstenen som medföljer.

Leveranstid: 1-3 vecor

Produktbeskrivning

Koppla av utan att lämna din trädgård

En bastutunna är en flera gånger bekvämare och billigare lösning än en platsbyggd bastu och du behöver inget bygglov.
Materialet som bastutunnan är tillverkad av är noggrant utvalt och behandlat med naturell tjärolja.
Bastun har en bekväm bastudel med ett vedeldat aggregat från Harvia. Aggregatet och skorstenen installeras av kunden.
Bastusatsen Karu innehåller en bastutunna med ett bastu utrymme, ett vedeldat aggregat från Harvia, stenar till bastuaggregatet, en skorsten, en dörr, bra bastuvärme och en avkopplande känsla. Bastun är komplett och färdig att användas omedelbart.

Varför bastutunna “Karu”?

Kvalitetsmaterial, skickliga hantverkare och stor hängivenhet samt uppskattning för bastukultur gör bastutunnan Karu mycket speciell.
Bastutunnan är naturlig, ekonomisk, mobil, säker och det allra viktigaste, den kan användas året runt. Året runt-bruk och mobilitet hjälper dig att öka din njutning och kunskap om bastubadandet. Ställ bastun precis där du vill. På sommaren kan du njuta av grönska och fräscht sjövatten och på vintern kan du stärka din kropp i isvatten eller snö.En bastutunna är naturlig, ekonomisk och plånboksvänlig.
Varför slösa pengar på bastubyggandet när det finns en attraktiv bastutunna med stil som dessutom är flera gånger billigare. Gör hellre en familjeresa för de sparade pengarna.

TunMans produkter är miljövänliga

Våra bastutunnor innehåller inga giftiga ämnen och är naturvänliga. Dessutom används överskottsmaterialet för tillverkning av andra produkter. Bastutunnorna och tillverkningen är på alla sätt miljövänliga och vi försöker belasta miljön så lite som möjligt med vår verksamhet. Även du kan bidra till detta genom att beställa en miljövänlig och bekväm bastutunna av modell Karu.

Bastutunna Karu, för vem?

En bastutunna av trä passar för människor i alla åldrar och vilken årstid som helst. Den hjälper dig att komma ur den dagliga rutinen och ger dig rikligt med energi
Bastubadandet har även en hälsogivande verkan, det sänker till exempel blodtrycket och har en positiv inverkan på njurarna. Dessutom minskar bastubadandet din kroppsvikt och är bra för lederna och luftvägarna. Har du arbetat mycket och känner dig trött hjälper ett riktigt bastubad och bastuvärme att lindra detta. Du kommer att känna dig fräsch och är färdig för nya utmaningar.
TunMans Karu är din biljett till ett kryare och miljövänligare liv.

Två års garanti

Vi är övertygade om att våra bastutunnor håller sig utmärkt både på varma somrar och kalla vintrar och ger dem två års garanti. Njut av bastuvärmen och oroa dig inte för någonting. Bastutunna Karu är tillverkad av noggrant utvalda material och av riktiga bastufanatiker. Uppkommer det frågor medan du badar bastu, är vi alltid färdiga att besvara dem.

Hur levereras bastun?

Leverans sker till kundens leveransadress. Kostnad för leverans framgår av beställningsbekräftelsen. Normalt kan leverans ske omgående från vårt lager. Leverans planeras inom 10 arbetsdagar om varan finns i lager.
Transportförsäkring ingår. Om något mot förmodan händer med produkten på vägen hem till dig står vi för försäkringen och levererar en ny snarast möjligt.

 

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
продвижение сайтов яндексезебра фитнес клубsex in uae

Mer information

Modell

Karu

Höjd

2850mm

Rymmer

1-6 personer

Ytterdiameter

2200mm

Bottentjocklek

30 mm

Väggtjocklek

43mm

Ytbehandling

Träolja

Tunnband

2

Bastuaggregat

Vedeldning

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli den första att skriva en recension “Bastutunnan Karu (Björn) av gran med vedeldat bastuaggregat”