Grill “Björn”
Grill “Björn”Grill “Björn”

Grillen Björn

På utegrillen Björn kan du tillaga utsökta grillade rätter. Förutom välsmakande mat ger den designade grillen ett inslag av vild natur till din gårdsplan och gör kvällarna ännu mer stämningsfulla.

Leveranstid: 1-14 dagar

Kategori: .

Produktbeskrivning

Produktinformation: Dessa grillar har tagits fram främst med tanke på kvalitet och lång livslängd. Den designade grillen är tillverkad av 3 mm stålplåt och grillgallret är av rostfritt stål av hög kvalitet. Stålplåten har sandblästrats före lackering för att garantera 100% vidhäftning av det värmetåliga pulverlacket. Lacket tål temperaturer på upp till 450 grader.

Grillen är helsvetsad och montering gjord med kraftiga bultar vilket garanterar dess hållbarhet under många år.

Grillen har ben av bockade stålrör som är ytbehandlad med pulverlack. För trädetaljer används uteslutande ekträ av hög kvalitet som impregneras med en miljövänlig träolja.

Tekniska specifikationer:

   • Grillens bredd – 1480mm

 

   • Grillens höjd – 940mm

 

   • Grillytans höjd – 850mm

 

   • Grillyta – 690mmx340mm

 

   • Vikt – 50 kg

 

  • Material – stålplåt

 

Leverans

Leverans sker till kundens leveransadress. Kostnad för leverans framgår av beställningsbekräftelsen. Normalt kan leverans ske omgående från vårt lager. Leverans planeras inom 10 arbetsdagar om varan finns i lager.
Transportförsäkring ingår. Om något mot förmodan händer med produkten på vägen hem till dig står vi för försäkringen och levererar en ny snarast möjligt.
сколько стоит контекстная реклама в интернетерадиаторы отопления дизайнерские ценаexclusive escort dubai