Tunnbastu "Baruto"
Tunnbastu "Baruto"Tunnbastu "Baruto"Tunnbastu "Baruto"Tunnbastu "Baruto"

Bastutunna Baruto 4 m med terrass och vedeldat bastuaggregat

61590.00kr

Varför slösa pengar på bastubyggande när det finns en bastutunna som Baruto som är en mycket billigare lösning? Bastutunna Baruto är mobil, av högkvalitet och värmen i bastudelen är en utmaning även för en erfaren bastubadare. Bastun rymmer upp till 6 personer.

Bastusatsen Baruto innehåller: en Bastutunna, ett vedeldat aggregat från Harvia, stenar till aggregatet, ett förrum, en bastudel, en terrass, en skorsten, 4 fönster, 2 dörrar, bra bastuvärme och en avkopplande känsla. Bastun är komplett och du behöver bara installera aggregatet och skorstenen.

Leveranstid: 1-3 veckor

Produktbeskrivning

Koppla av utan att lämna din trädgård

En bastutunna är en flera gånger bekvämare och billigare lösning än en platsbyggd en bastu och du behöver inget bygglov.

Bastutunna är tillverkad av gran, den är 4 meter lång och har en diameter på 2,4 meter. Dessa är perfekta mått om du vill utnyttja ditt utrymme på ett rimligt sätt. Bastun har både bastu utrymme, ett förrum och en terrass. Bastutunna Baruto levereras med ett vedeldat aggregat och rymmer 6 personer. Materialet som bastutunnan är tillverkad av är noggrant utvalt och träet är behandlat med naturell tjärolja. Bastun har ett bekvämt bastu utrymme med ett vedeldat aggregat från Harvia. Om du blir trött av att sitta i bastu utrymmet kan du andas frisk luft och ta en kall dryck ute på terrassen.

Se video

Bastusatsen Baruto innehåller : en Bastutunna med ett förrum, ett bastu sel, en terrass, ett vedeldat aggregat från Harvia, stenar till aggregatet, en skorsten, 4 fönster, 2 dörrar, bra bastuvärme och en avkopplande känsla. Bastun är komplett och färdig att användas.

Varför Bastutunna “Baruto”?

Kvalitetsmaterial, skickliga hantverkare och stor hängivenhet samt uppskattning för bastukultur gör bastutunnan Baruto mycket speciell. Bastutunnan är naturlig, ekonomisk, mobil, säker och det allra viktigaste, den kan användas året runt.Året runt bruk och mobilitet hjälper dig att öka din njutning och kunskap om bastubadandet. Ställ bastun precis där du vill. På sommaren kan du njuta av grönska och fräscht sjövatten och på vintern kan du stärka din kropp i isvatten eller snö.En bastutunna är naturlig, ekonomisk och plånboksvänlig. Varför slösa pengar på bastubyggandet när det finns en attraktiv bastutunna med stil som dessutom är flera gånger billigare. Gör hellre en familjeresa för de sparade pengarna.

TunMans produkter är miljövänliga

Våra bastutunna innehåller inga giftiga ämnen och är naturvänliga. Dessutom används överskottsmaterialet för tillverkning av andra produkter. Bastutunnorna och tillverkningen är på alla sätt miljövänlig och vi försöker om omöjligt belasta miljön så lite som möjligt med vår verksamhet. Även du kan bidra till detta genom att beställa den miljövänliga och bekväma bastutunna Karu.

Bastutunna Baruto, för vem?


En bastutunna av trä passar för människor i alla åldrar och vilken årstid som helst. Den hjälper dig att komma ur den dagliga rutinen och ger dig rikligt med energi
Bastubadandet har även en hälsogivande verkan, det sänker till exempel blodtrycket och har en positiv inverkan på njurarna. Dessutom minskar bastubadandet din kroppsvikt och är bra för lederna och luftvägarna. Har du arbetat mycket och känner dig trött hjälper ett riktigt bastubad och bastuvärme att lindra detta. Du kommer att känna dig fräsch och är färdig för nya utmaningar.
Du kommer att känna dig fräscht och blir färdig för nya utmaningar.
TunMans Baruto är din biljett till ett hälsosammare och miljövänligare liv.

Två års garanti


Vi är övertygade om att våra bastutunnor håller sig utmärkt både på varma somrar och kalla vintrar och ger dem två års garanti. Njut av bastuvärmen och oroa dig inte för någonting. Bastutunna Baruto är tillverkad av noggrant utvalda material och av riktiga bastufanatiker. Uppkommer det frågor medan du badar bastu, är vi alltid färdiga att besvara dem.

Varför gran?

Gran är viktig råvara vid tillverkning av byggmaterial och pappersmassa. Dessutom används granen vid tillverkning av olika musikinstrument. Granen är stark, spänstig med vacker ådring och kan underhållas med olika medel som är miljövänliga.
Granens fördelar:- enkel att bearbeta och underhålla- granen har goda värmeegenskaper och läckage risken är minimal- granen är stark och tät.Om du väljer gran som tillverkningsmaterial ska du vara uppmärksam på att granen behöver återbehandling (impregnering med tjärolja) då och då.

H Hur levereras bastun?


Leverans sker till kundens leveransadress. Kostnad för leverans framgår av beställningsbekräftelsen. Normalt kan leverans ske omgående från vårt lager. Leverans planeras inom 10 arbetsdagar om varan finns i lager.
Transportförsäkring ingår. Om något mot förmodan händer med produkten på vägen hem till dig står vi för försäkringen och levererar en ny snarast möjligt.

Behöver du mer information om bastutunnor?

 • Ring: +372 50 16160 (vi pratar svenska)
 • info@tunman.se
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  популярность запросов яндексфитнес красногвардейскаяexscort services

  Mer information

  Vikt 1500 kg
  Dimensioner 4000 x 2400 x 2500 mm
  Längden Av ångbaden

  1710 mm

  Längden Av Tvättrummet

  1300 mm

  Längden Av Terrassen

  850 mm

  Väggtjocklek

  43 mm

  Septal Tjocklek

  32 mm

  Recensioner

  Det finns inga produktrecensioner än.

  Bli den första att skriva en recension “Bastutunna Baruto 4 m med terrass och vedeldat bastuaggregat”